dijous, 2 de març del 2017

El PSC de Tortosa ratificarà Enric Roig com a nou primer secretari el 10 de març

Els socialistes tortosins celebraran l'11 de març la 6a Jornada Municipal que comptarà amb la presència de Miquel Iceta

L’executiva de l’Agrupació Local del PSC a Tortosa es renovarà en l’Assemblea que tindrà lloc el proper divendres 10 de març i que es celebra després del XIIIè congrés del PSC, celebrat el novembre passat, i del IV Congrés de la Federació de l’Ebre, que va tenir lloc el mes de gener. A banda de la renovació de càrrecs a l’assemblea s’escollirà el nou Primer Secretari de l’agrupació, càrrec al que únicament s’ha presentat la candidatura d’Enric Roig. 

Roig ha estat fins ara Secretari d'Organització dels socialistes tortosins i es presenta per rellevar el que ha estat en els darrers anys primer secretari de l’agrupació local, Joan Sabaté.

Esta assemblea s’emmarca dintre de la 6a Jornada Municipal, que se celebra anualment i que, en esta edició que tindrà lloc el dissabte 11 de març, tractarà sobre el tema de les Bones Pràctiques Municipals de Reactivació Econòmica i d’Ocupació.

La Jornada es tancarà amb la benvinguda als nous militants i el lliurament del Guardó Marcel·lí Domingo a càrrec del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta i un posterior dinar de militants i simpatitzants.

Tant l’Assemblea com la Jornada s’han plantejat, segons el PSC, com a punt de partida d’un "procés de rellançament" del partit a Tortosa i serviran "per establir les bases del que ha de ser l’acció del PSC en els propers anys".

Publicat el dijous 2 de març de 2017 a aguaita.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada