dijous, 23 de març del 2017

Roig: “Ens congratulem que gràcies a la proposta del PSC el govern aprovi ara l’adhesió de Tortosa a la Ruta Europea del Modernisme”

Tot i que el govern sosté que va informar al ple d’octubre de 2014 sobre la proposta d’adhesió, aquesta s’ha aprovat formalment el 6 de març en un punt extraordinari de la junta de govern local amb una mostra més d’obscurantisme i manca de transparència

“Ja vam dir en el seu moment que s’agafa abans a un mentider que a un coix, i així els ha tornat a passar a l’equip de govern de CiU i els Republicans de Tortosa” Amb aquestes paraules el portaveu del grup municipal del PSC, Enric Roig, ha volgut posar de manifest que el govern ha tornat a mentir en relació a la proposta d’adhesió de Tortosa a la Ruta Europea del Modernisme.

Recordem que aquesta moció va ser rebutjada amb una resposta desmesurada en quant a males formes i en un intent de desprestigiar i deslegitimar al nostre grup argumentant que aquest tema ja es va tramitar l’any 2014 mitjançant el decret DE20142000 i que aquest ja va ser informat en el Ple del 6 d’octubre de 2014. “Com ja vam desvetllar, la descripció d’aquest decret era “Incoar expedient per a declarar el cementiri de St. Llàtzer com a bé d” i per això vam demanar còpia del mateix, i en la resposta el Sr. Bel ens diu que el decret si correspon a l’adhesió a la Ruta i no a la denominació que surt a la relació i que mai ha existit en cap decret” ha explicat Roig volent deixar de manifest que “per tant no podíem estar assabentats d’aquest tema i encara no han demanat disculpes, ans al contrari, intenten culpabilitzar-nos a nosaltres”

La manca de transparència del govern ha quedat de nou en evidència quan, tot i manifestar al ple que els tràmits de l’adhesió ja s’havien iniciat l’any 2014, el passat 6 de març de 2017, en Junta de Govern i com a punt fóra de l’ordre del dia es va aprovar la proposta d’adhesió de l’Ajuntament de Tortosa a la Ruta Europea del Modernisme en els termes que proposava la moció socialista. “Un mostra més de que el govern de Bel continua entestat en amagar les seves mancances i errades i en mentir abans que donar el seu vot de confiança a les propostes de l’oposició. Amb això demostrem novament l’opacitat de la gestió municipal del govern, però nosaltres continuarem treballant i investigant per tal de denunciar aquestes situacions” ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada