dijous, 2 de març del 2017

L’executiva del PSC de Tortosa posa data a l’assemblea que servirà per renovar els seus càrrecs per al període 2017 2021


Els dies 10 i 11 de març tindrà lloc l’Assemblea de Tortosa · 6a Jornada Municipal que comptarà amb la presència de Miquel Iceta

L’executiva de l’Agrupació Local del Partit dels Socialistes de Catalunya a Tortosa es renovarà en l’Assemblea que tindrà lloc el proper divendres 10 de març i que es celebra després del XIIIè congrés del PSC, celebrat el novembre passat, i del IV Congrés de la Federació de l’Ebre, que va tenir lloc el mes de gener. A banda de la renovació de càrrecs a l’assemblea s’escollirà el nou Primer Secretari de l’agrupació, càrrec al que únicament s’ha presentat la candidatura d’Enric Roig.

Aquesta assemblea s’emmarca dintre de la 6a Jornada Municipal, que se celebra anualment i que, en aquesta edició, que tindrà lloc el dissabte 11 de març, tractarà sobre el tema de les Bones Pràctiques Municipals de Reactivació Econòmica i d’Ocupació, mostrant diverses experiències de concertació territorial en altres municipis.

La Jornada es tancarà amb la benvinguda als nous militants i el lliurament del Guardó Marcel·lí Domingo a càrrec del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta i un posterior dinar de militants i simpatitzants.

Tant l’Assemblea com la Jornada s’han plantejat com a punt de partida d’un procés de rellançament del partit a Tortosa i serviran per establir les bases del que ha de ser l’acció del PSC en els propers anys. Per aquest motiu es farà una exposició que recull els 26 números del butlletí La Rosa de Tortosa en la seva nova etapa aquests darrers 5 anys i s’ha creat una pàgina web http://redibuixemtortosa.webnode.es/ on hi ha la documentació de la Jornada i on es demana la participació de la ciutadania de cara a aquest nou repte, Amb tu #ReDibuixemTortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada