divendres, 31 de març del 2017

Roig (PSC) carrega contra el govern de Tortosa per l’embús de la Volta al pont de l’Estat


El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, lamenta la “manca de previsió” del govern municipal a l’hora d’evitar el problema que van ocasionar les obres del pont de l’Estat al pilot de la Volta Catalunya.

L’arribada del gruix de corredors de manera conjunta, divendres, i sobretot l’arrancada simultània de l’etapa de dissabte des del mercat, van fer que es creés un coll d’ampolla a la rampa del pont en disposar només d’un carril. Alguns ciclistes, fins i tot, van haver de posar el peu a terra davant l’embús provocat. Roig considera que va mancar una planificació dels calendaris i apunta que “segurament, quan van signar el pas de la Volta per la ciutat confiaven que ja estarien acabades les obres”. “La imatge que ha donat la ciutat no és bona”, ha afegit.

No obstant això, el portaveu socialista s’ha felicitat per “l’èxit” que va representar la cursa per al territori, i reconeix que va despertar un gran interès a la ciutadania. Tant és així que ha presumit que l’etapa reina de la Volta, la que va pujar al Port, va ser la que va decidir el resultat final a la classificació, amb el cop d’autoritat d’Alejandro Valverde.

Enric Roig s’hi ha referit durant la presentació de les dos mocions que presentaran al ple ordinari de dilluns. Una reclama a l’Estat la modificació de l’impost de les plusvàlues, mentre que l’altra exigeix al govern municipal una actuació urgent per aturar la degradació urbanística i la brutícia al parc de Lluís Companys, a Ferreries.

Publicat el dimecres 29 de març de 2017 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada