divendres, 7 de juliol del 2017

Enric Roig, nou president del Consell Comarcal Baix Ebre


Ni el primer secretari del Partit Socialista, Miquel Iceta, s’ha volgut perdre aquest moment. Era el primer cop que un socialista estarà al capdavant del Consell Comarcal del Baix Ebre. Roig ha rellevat al republicà Dani Andreu, en compliment de l’acord entre el PSC i ERC. Entre els reptes de la nova presidència està el d’implantar el servei d’intervenció educativa, apostar per la via verda i el cicloturisme. 

El treball conjunt esdevindrà, com ho ha estat fins ara, clau per solucionar desacords i arribar a un consens sobre diverses qüestions que provoquen conflictes en alguns municipis. Remarca que és imprescindible que els ajuntaments deixin de banda les seves divergències per tal de poder arribar a acords.

Roig ha agraït al seu predecessor, Dani Andreu, la feina feta al capdavant de l’ens supra municipal. El nou president ha refermat un projecte de comarca centrat en els ciutadans, especialment aquells a qui més ha afectat la crisi econòmica, i continuar millorant els serveis per oferir les mateixes oportunitats a tothom.

Publicat el divendres 7 de juliol de 2017 a Canal Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada