dilluns, 27 de novembre del 2017

Cinc projectes empresarials opten al Premi a l’Emprenedoria 2017 del Consell Comarcal del Baix Ebre

El lliurament del premi tindrà lloc dijous, 30 de novembre, en el marc del lliurament dels premis que organitza la institució comarcal

ImatgeUn total de cinc projectes opten al Premi a l'Emprenedoria 2017, destinat a reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre que pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, i potenciar oportunitats de negoci.

Maite Mestre Sabaté, de Roquetes, presenta el projecte de l'empresa Artra, dedicada a recuperar i promoure l'artesania, els oficis antics i les tradicions de les Terres de l'Ebre, a través de l'organització de tallers, elaboració de dossiers pedagògics per a escoles, creació d'itineraris artístics i promoció d'artesans, oficis, jocs i tradicions. Serafí Santiago Vila, de Deltebre, opta al premi amb l'empresa Eco Boatwash, especialitzada en la neteja mecànica de bucs del vaixells. Joan Ramírez Rullo, de Roquetes, és candidat amb el projecte de l'empresa Ports Experience, una agència de viatges receptiva de les Terres de l'Ebre que ofereix paquets turístics combinats i guiats en el marc del parc natural dels Ports. Adina Pantea, de Camarles, presenta el projecte d'Aarti Aggarwal, una empresa dedicada a la venda i distribució de mobles de disseny exclusiu d'aquest artista. I Jessica Forcadell Montserrat opta al premi amb 'El Petit Jardí' un espai de criança i escola infantil.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 1.000 euros, i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. A més, el projecte guanyador del concurs obtindrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses per fer l’acompanyament tècnic necessari del nou projecte.

El jurat, integrat pels portaveus dels grups polítics del Consell Comarcal i representants d'associacions empresarials del Baix Ebre donarà a conèixer el seu veredicte en l'acte del lliurament del premi, que tindrà lloc a la seu comarcal, el 30 de novembre a les 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada