dimecres, 29 de novembre del 2017

El Consell Comarcal lliura els Premis Baix Ebre dijous, 30 de novembre, en un acte a la seu de l'ens

La institució distingeix les millors iniciatives en els àmbits de l'emprenedoria, la joventut, la solidaritat i la fotografia feta per la gent gran

El Consell Comarcal del Baix Ebre lliura aquest dijous, 30 de novembre, els premis de reconeixement anuals en els àmbits del món de l'emprenedoria, la solidaritat, la joventut, la solidaritat i la fotografia feta per la gent gran. L'acte, obert al públic, tindrà lloc al saló de plens de la institució comarcal a partir de les 19.00 hores.


Dos projectes relacionats amb l'ús terapèutic de l'agricultura ecològica i les telecomunicacions opten enguany al Premi Solidaritat, que reconeix aquella entitat pública o privada que hagi dut a terme durant l'any el millor projecte social o solidari a la comarca.

Al Premi a l'Emprenedoria 2017, destinat a distingir la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades al Baix Ebre, hi opten cinc projectes.

El Grup d'Esplai Blanquerna, el Club de Rem, Creu Roja Joventut, un grup cooperatiu de joves de Tortosa i l'Associació los lliris de Deltebre són els cinc candidats que han participat en la convocatòria del Premi Projecte Jove 2017.

I, finalment, al Premi Fotogràfic de la Gent Gran s'hi han presentat un total de vuit treballs de cinc fotògrafs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada