dimarts, 7 de novembre del 2017

El debat sobre la situació política catalana tensiona el ple de Tortosa

Els regidors del PSC abandonen el ple en sentir-se "insultats" pel regidor de la CUP durant el debat d'una moció per l'alliberament dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural

El regidors del PSC van abandonar la sessió d’ahir del ple municipal de Tortosaper considerar que havien estat "insultats" per part del portaveu de la CUP.

Va ser durant el debat d’una moció conjunta del PDCat, ERC, Movem Tortosa i la CUP on s’exigia l’alliberament dels president de l’ANC i Òmnium Cultural quan el regidor de la CUP, Xavier Rodríguez, va recriminar durament que el partit socialista hagi donat suport a l’Article 155.


El portaveu del PSC, Manel De la Vega, va lamentar les crítiques i va anunciar que abandonaven el ple per entendre que se’ls havia insultat. Els regidors van marxar del saló de sessions enmig d’un tirar i afluixa amb l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Bel insistia després en les seues crítiques cap els socialistes. Qualificava d’”excusa” la seua actitud.

Després d’abandonar el ple d’anit arran de la polèmica amb el regidor de la CUP el GRUP Municipal del PSC de Tortosa ha fet públic un comunicat on asseguren que en aquests darrers temps estan sent víctimes de la desqualificació i l’insult per part de partits com el PDECat, ERC i la CUP.

Asseguren que el qualificatiu de "miserables" que van rebre durant el ple d’anit només és el darrer episodi d’altres desqualificacions que han rebut com “fastigosos”, “nauseabunds” o fins i tot asseguren que els han dit “que els odien”.

Des del Grup Municipal del PSC es demana que les idees es defensin amb arguments i “no amb insults”.

Publicat el dimarts 7 de novembre de 2017 a cadenaser.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada