dilluns, 12 de novembre del 2018

Enric Roig, membre de la coordinadora del Grup de Cristians del PSC

El passat 6 de novembre es va presentar a Barcelona el Grup de Cristians del PSC, amb la presència del primer secretari Miquel Iceta, l’ex diputat Josep Maria Carbonell, el coordinador del Grup Federal de Cristianos PSOE, Juan Carlos González i Jordina Sabaté, representant de la coordinadora del nou grup.

El primer secretari del PSC de Tortosa i membre de l’Executiva Nacional del Partit, Enric Roig, n’és un dels membres de la coordinadora que han impulsat la seva creació a Catalunya basant-se en l’experiència del Grup Federal de Cristianos PSOE.

Aquest grup, segons explica el PSC, naix amb la intenció de ser un interlocutor amb l’Església i entre les seves fites, “vol normalitzar el fet de ser cristià i socialista al mateix temps”.

L’ebrenc Enric Roig, qui es declara sentir-se molt orgullós de pertànyer a la coordinadora del grup, defensa que “aquest nou col·lectiu posa de manifest els valors comuns de justícia social, igualtat i treball pels més necessitats que compartim els cristians i els socialistes”, i ha afegit que “ara des de la coordinadora anirem a presentar el grup i donar-nos a conèixer per les diferents federacions del PSC de Catalunya.”

Publicat el dijus 8 de novembre de 2018 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada