dimarts, 6 de novembre del 2018

Roig: “Volem que Tortosa torni a seduir i sigui la Ciutat de les Oportunitats, perquè Tortosa té futur; junts redibuixem el futur de Tortosa!”

Adriana Lastra i Miquel Iceta donen suport a Enric Roig com a candidat a l’alcaldia de Tortosa

El primer secretari del PSC de Tortosa, Enric Roig, va presentar aquest dissabte la seua candidatura a l’alcaldia de Tortosa envoltat de companys i companyes, cares conegudes i pesos pesants del partit a Terres de l’Ebre, Catalunya i Espanya, que han augurat que Roig serà el millor alcalde de tots i totes en una Tortosa que cal redibuixar per a que sigui la Ciutat de les Oportunitats.

Roig va escollir la plaça Corona d’Aragó, per a la seva presentació com a punt emblemàtic de Tortosa “que ens defineix com a territori, punt d’unió i de cruïlla. Sempre hem estat terra de trobada.” Des d’aquí el candidat a l’alcaldia va començar la seva intervenció recordant la ciutat de les oportunitats que va descriure Despuig al segle XVI i afirmant que “estem avui aquí per recuperar l’esplendor de Tortosa, per recuperar el seu futur. Tortosa ha de tornar a seduir amb un veritable projecte de ciutat que redibuixi l’acció de govern que vàrem fer els socialistes a Tortosa durant 8 anys i que deixi enrere els darrers anys d’immobilisme.”

El candidat assegura que els socialistes estan millor ara que fa quatre anys per molt que pensessin que a Tortosa desapareixerien “perquè som gent compromesa i hem treballat per ser la veu dels problemes i les inquietuds dels nostres veïns i veïnes i perquè, a diferència de molts altres, nosaltres tenim valors i principis que portem defensant des de fa 140 anys.”

L’alcaldable va agrair el vot dels militants i simpatitzants que han donat el seu aval per liderar el canvi a Tortosa “un canvi just i necessari que vull liderar perquè tinc l’energia i les idees per transformar Tortosa, i això passa, indiscutiblement, per la creació d’ocupació i per la reactivació econòmica de la nostra ciutat i del nostre territori i, cosa que des de l’oposició, portem anys demanant al govern que canviï de rumb. Em rebel·lo contra aquells que deixen Tortosa aturada, fosca i sense rumb, i perquè vull una ciutat oberta, on governi la igualtat d’oportunitats, la justícia i la solidaritat, una ciutat integradora, acollidora, amable i inclusiva, sempre al servei de les persones.”

El regidor socialista va demanar pas a aquells que volen continuar renunciat i a aquells que, fins i tot han renunciat a l’alcaldia de Tortosa, els demano pas per poder portar a Tortosa cap al futur que es mereix. En aquest sentit Roig va ser molt contundent apostant pel futur de Tortosa i assegurant que ell no hi renuncia a temes com: les polítiques socials, la implantació de noves empreses, el tercer pont, la construcció de l’autovia A7, desenvolupar els terrenys de Renfe, el tercer institut, el nou hospital, l’aposta pel comerç i la remodelació del Centre Comercial, recuperar el barri antic, les polítiques socials d’habitatge, una Tortosa néta i un espai públic integrador, la qualitat de les instal·lacions esportives i a la piscina descoberta d’estiu, als joves de Tortosa, a la seua feina i el seu oci i a una Tortosa per a tots i totes sense exclusions. “Portem onze anys de renúncies. Ara és just i necessari que trenquem aquestes inèrcies, escollint la única alternativa possible que representem els i les socialistes, necessitem un govern de mà estesa i grans acords.“

Roig es va mostrar convençut de que “amb tota aquesta gent al meu costat estic convençut de que ara és el moment d’encetar aquest nou projecte, de sumar-hi esforços, de sumar-hi noves il·lusions, de sumar-hi noves persones, nous col·lectius i, perquè aquí no sobra ningú, hi cabem tots i totes i, sobretot, de sumar-hi noves conquestes per tenir un demà millor” i ofereix el diàleg com a proposta de govern obert al consens i amb la mà estesa a tots i totes.

“És un moment decisiu per a la nostra ciutat, pel nostre país. No ens juguem només els propers 4 anys, ens juguem el que pugui passar en dècades. I la tasca que tenim per davant és gegantesca. El repte és molt difícil, però això no ens pararà, no ens detindrà! Podem fer-ho i ho farem treballant, treballant i treballant! Tenim l’oportunitat i l’hem d’aprofitar. Perquè som la única alternativa possible i real i el nostre missatge és clar: volem redibuixar Tortosa des d’una òptica progressista, més justa i solidaria i amb polítiques pensades per i per a les persones” va reblar l’edil socialista.


Reconeixement a la tasca del primer secretari del PSC, Miquel Iceta i de la portaveu del Grup Socialista al Congrès, Adriana Lastra

Roig va estar arropat en la seva presentació per la presència de dos pesos pesants del socialisme. I va tenir paraules d’agraïment per al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, a qui va reconèixer la defensa dels valors socialistes, la cohesió del partit i el lideratge cap a l’aposta federa basada en el diàleg, la negociació i el pacte.

Així mateix el candidat va destacar la tasca del govern de progrés del PSOE, representat a l’acte per Adriana Lastra, a qui Roig va agrair haver recuperat la dignitat a aquest país i haver aconseguit, en tal sols 4 mesos, centrar-se ne les persones i revertir les polítiques de les retallades i de la desigualtat dels governs de dretes.

Podeu veure la intervenció sencera a 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada