dilluns, 12 de novembre del 2018

Roig recorda a la Comissió d’Espai Públic que encara hi ha nombroses deficiències per resoldre a la ciutat que suposen inconvenients per als veïns i veïnes

El govern hauria de vetllar pel patrimoni de la ciutat. No pot ser que per anunciar les noves piscines es malmetin edificis històrics sense cap mena de mirament

El portaveu del grup municipal del PSC, Enric Roig, ha traslladat novament a la Comissió d’Espai Públic alguns dels problemes que li ha fet arribar la ciutadania i que encara no han estat resolts per part del govern municipal.

Roig ha destacat especialment els problemes i deficiències en la manca d’enllumenat. Així ha transmès la queixa dels comerciants de manca d’il·luminació a la plaça Emili Sanz; la manca d’una lluminària al carrer Sant Joan Baptista de la Salle, que encara no s’ha col·locat ); o fanals que no funcionen a la ronda Docks deixant una foscor total.

Així mateix ha denunciat que, degut als darrers episodis de fortes pluges, els carrers dels barris del Temple, Ferreries i Santa Clara han estat diversos dies a les fosques. “Tota aquesta casos, amb una manca important d’il·luminació, no s’han resolt i això transmet una sensació d’inseguretat a la que cal posar-hi remei. I en el cas de problemes deguts a la pluja, creiem que ha passat temps suficient per haver-ho solucionat” ha exposat Roig.

Altres temes que l’edil ha recordat fan referència a l’estat de la via pública, com ara les voreres de la rambla Pompeu Fabra, completament aixecades per les arrels dels arbres o el pas de vianants del carrer Metge Vila, les llambordes del qual s’han de repassar, no enretirar, així com algunes queixes dels veïns del barri del Garrofer pel que fa a la convivència en concret per temes de soroll.

Finalment Roig ha estat molt contundent amb les pancartes anunciadores del nou complex de piscines que s’han col·locat en alguns edificis patrimonials de la ciutat sense cap mena de cura ni respecte pels mateixos, tal i com espot veure a les fotografies. “El govern hauria de vetllar pel patrimoni. Hi ha moltes formes de fer publicitat i espais on posar-la, el que no es pot permetre és malmetre elements com la façana i el fris de l’edifici del Carrilet per atornillar una lona, absolutament mal col·locada” ha reblat Roig.

Davant la reiteració de les demandes dels veïns, el portaveu socialista ha demanat al govern ”que actuï davant d’aquests problemes amb la mateixa celeritat amb la que compleixen certes mocions com la d’enretirar el monòlit del parc Teodor González”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada