dilluns, 5 de novembre del 2018

MIQUEL ICETA Actualitzat: 5/11/2018 a les 11:8 Creat: Dissabte, 3 de Novembre “És tan absurd dir que a Catalunya no es va cometre cap delicte com pensar que la solució seran anys i anys de presó” El primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialistes – Units per Avançar, Miquel Iceta, ha advertit avui des de Tortosa que “és un grandíssim error lligar el vot als Pressupostos a un judici que encara no s’ha celebrat, són coses que no tenen res a veure”, en resposta a les declaracions ahir del president de la Generalitat assegurat que el poble de Catalunya retira el suport al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez. En un acte a Tortosa per presentar al candidat socialista a l’alcaldia de la ciutat, Enric Roig, Miquel Iceta ha recordat que ahir, després que la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat presentessin els seus escrits de qualificació sobre el judici al procés, va veure independentistes, d’una banda, i PP i Ciudadanos per l’altra, atacar el president per diferents raons. “Ni una cosa ni l’altra, és igual d’absurd dir que a Catalunya no es va cometre cap delicte com pensar que la solució seran anys i anys de presó”, ha opinat. “Els que ara volen escriure el final de la història cometen un error molt absurd”, ha destacat el líder dels socialistes catalans, que ha reclamat deixar treballar la justícia en un procés que ara comença i en el que els encausats gaudeixen de presumpció d’innocència fins que es demostri el contrari. La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, per la seva banda, ha reclamat pensar en la lògica dels Pressupostos i en a qui beneficiaran; “traurem endavant els Pressupostos perquè son els que necessiten els catalans i els espanyols”, ja que les seves mesures beneficiaran a les persones que menys guanyen, pensionistes i dependents, per posar alguns exemples. “Davant la dreta en descomposició, hi ha el Partit Socialista, un partit seriós i solvent que avantposa l’interès general d’Espanya, seguir vivint junts, amb justícia social i redistribució de riquesa”, ha destacat Lastra, que ha demanat al PP i Ciudadanos que “deixin de centrar-se en ser extrema dreta i se centrin en l’interès general”. Paraules clau: Pressupostos Generals de l'EstatC'sPedro SánchezPPCatalunyaMiquel IcetaFiscaliaEnric RoigAdriana LastraProcésTortosaAdvocacia de l’Estat

“És tan absurd dir que a Catalunya no es va cometre cap delicte com pensar que la solució seran anys i anys de presó”

El primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialistes – Units per Avançar, Miquel Iceta, ha advertit avui des de Tortosa que “és un grandíssim error lligar el vot als Pressupostos a un judici que encara no s’ha celebrat, són coses que no tenen res a veure”, en resposta a les declaracions ahir del president de la Generalitat assegurat que el poble de Catalunya retira el suport al president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

En un acte a Tortosa per presentar al candidat socialista a l’alcaldia de la ciutat, Enric Roig, Miquel Iceta ha recordat que ahir, després que la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat presentessin els seus escrits de qualificació sobre el judici al procés, va veure independentistes, d’una banda, i PP i Ciudadanos per l’altra, atacar el president per diferents raons. “Ni una cosa ni l’altra, és igual d’absurd dir que a Catalunya no es va cometre cap delicte com pensar que la solució seran anys i anys de presó”, ha opinat. “Els que ara volen escriure el final de la història cometen un error molt absurd”, ha destacat el líder dels socialistes catalans, que ha reclamat deixar treballar la justícia en un procés que ara comença i en el que els encausats gaudeixen de presumpció d’innocència fins que es demostri el contrari.

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, per la seva banda, ha reclamat pensar en la lògica dels Pressupostos i en a qui beneficiaran; “traurem endavant els Pressupostos perquè son els que necessiten els catalans i els espanyols”, ja que les seves mesures beneficiaran a les persones que menys guanyen, pensionistes i dependents, per posar alguns exemples. “Davant la dreta en descomposició, hi ha el Partit Socialista, un partit seriós i solvent que avantposa l’interès general d’Espanya, seguir vivint junts, amb justícia social i redistribució de riquesa”, ha destacat Lastra, que ha demanat al PP i Ciudadanos que “deixin de centrar-se en ser extrema dreta i se centrin en l’interès general”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada