dilluns, 5 de novembre del 2018

Roig es postula per ser l’alcalde de tots i redibuixar Tortosa


Arquitecte i candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa per a les municipals de 2019, és Enric Roig que es proposa redibuixar Tortosa sent l’alcalde de tots. Roig ha presentat la seua candidatura en societat aquest dissabte a Tortosa envoltat de cares conegudes i de grans pesos del partit com el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra. Roig ha assegurat que encapçala un projecte inclusiu i on no es renuncia a res. 

Roig aposta per deixar enrere l’immobilisme, diu, del govern actual. Es defineix com una persona fidel i compromesa que es rebel·la contra els que volen una Tortosa fosca, per això advoca per la creació d’ocupació i la recuperació econòmica de la ciutat i del territori. Remarca que tot i les adversitats, el partit, a Tortosa està molt millor que fa uns anys. 

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha donat el seu suport a Roig, a qui ha definit com el candidat idoni per ocupar l’alcaldia de Tortosa. 

Roig ha acabat el seu discurs tot dient que es tracta d’un moment decisiu per a la ciutat. Assegura que treballarà molt i que estarà a peu de carrer amb la mà estesa per redibuixar una Tortosa progressista, més justa, més solidària i amb polítiques per a les persones.

Publicat el dissabte 3 de novembre de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada