dilluns, 3 d’agost del 2020

El PSC de l’Ebre diu que el pla d’1,5 milions de la Generalitat és ‘ridícul’ i ‘insuficient’

El primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre, Manel de la Vega, ha criticat este dilluns el pla de reactivació econòmica que la Generalitat ha anunciat per al territori, dotat amb 1,5 milions d’euros. Segons De la Vega, es tracta d’una quantitat “ridícula” i “insuficient” per cobrir les necessitats de les Terres de l’Ebre.

A través d’un vídeo difós a través de les xarxes socials, el també senador socialista ha recordat que el pla Zapatero va destinar 10 milions a les Terres de l’Ebre, i que després el govern socialista va dotar el territori amb 11 milions al territori. De fet, també ha dit que el govern de Pedro Sánchez aportarà set milions per a l’educació de les Terres de l’Ebre a partir del setembre.

A més, el dirigent socialista ha lamentat que el pla de reactivació estiga gestionat pels consells comarcals, i no pels ajuntaments, que són l’administració més propera a la ciutadania. Per tot plegat, De la Vega ha denunciat el que considera un “greuge comparatiu” amb el territori, i ha demanat al president Quim Torra que pose les urnes amb la convocatòria d’unes noves eleccions al Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada