dilluns, 3 d’agost del 2020

Tortosa executa l'arranjament de la pujada de Tenasses amb una inversió de més de 40.000 euros

Roigé ha explicat que l'actuació s'emmarca dintre la millora en la via pública que està duent a terme el govern municipal a tots els barris de la ciutat

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de Serveis, Domingo Tomàs, va visitar aquest divendres les obres d'asfaltatge i arranjament de la pujada de Tenasses, a la costa del Célio, al barri de Remolins. L'actuació, que afecta una distància de gairebé un quilòmetre, té un cost de més de 40.000 euros.

Roigé ha explicat que "l'arranjament de la costa del Célio s'emmarca dintre la important millora en la via pública que estem duent a terme a tota la ciutat". "Seguim complint amb el Pla d'Acció Municipal, arribant a tots i cadascun dels barris i pobles de Tortosa", ha dit. L'alcaldessa ha afegit que "l'aposta per un bon manteniment de la via pública és innegable, quan acabi l'any haurem invertit més de 3 milions d'euros en arranjament de via pública".

El passat mes de juny, al barri de Remolins, també es va asfaltar els carrers de la Descàrrega, Pasqual Roca i les travessies de Pasqual Roca i Felip Pedrell al barri de Remolins amb un cost superior als 30.000 euros.

L'alcaldessa també ha recordat que, quan l'Ajuntament de Tortosa rebi la subvenció de l'estat, de més de 200.000€, per a l'arranjament de camins, s'actuarà de forma imminent complementant-ho amb una partida pròpia que doblarà aquesta quantitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada