dimarts, 1 de juny del 2021

Dos ebrenques al Consell i a l’Executiva de la JSC Nacional

Anna Roig serà la nova presidenta del Consell Nacional i Míriam Vila, serà la secretària de Sostenibilitat del Món Rural i Despoblació a la nova executiva resultant del 17 congrés de la JSC

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la celebració del 17è Congrés Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya que ha servit per renovar els càrrecs i l’executiva de cara als propers tres anys i on les Terres de l’Ebre hi seran doblement representades.

D’una banda el congrés va escollir Anna Roig de Tortosa com a presidenta del Consell Nacional, encetant així una nova etapa després de estar 6 anys a l’executiva nacional. I d’altra banda Míriam Vila, de Sant Carles de la Ràpita formarà part de la nova executiva en com a secretària de Sostenibilitat del Món Rural i Despoblació.


Anna Roig ha agraït la confiança dipositada per al nou càrrec i ha desitjat “molta sort i encerts a la nova executiva i en especial a Míriam” de qui ha dit que és una gran representant de la JSC Ebre.

Per la seva banda, Míriam s’ha mostrat molt il·lusionada en aquest nou projecte i està disposada a treballar dur “perquè la joventut tenim molt a dir per Catalunya.”

El congrés va escollir com a nou primer secretari, Ot Gracia, que va afirmar que continuaran treballant aprofundint en els objectius marcats fins ara, com la defensa del feminisme, la transició ecològica, o denunciar la precarització a la qual estan sotmesos els joves en l’actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada