dimarts, 15 de juny del 2021

Roig defensa el pacte del PSC amb Junts per Tortosa en l’equador del mandat municipal

El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha fet una valoració positiva des dos primers anys del mandat a la ciutat. A més, Roig ha dit que el pacte amb Junts els ha permès impulsar polítiques progressistes. D’altra banda, Roig també ha confirmat que aquest estiu s’enllestiran les obres tant de la plaça de la Catedral com de la plaça de l’Ajuntament. 

Malgrat l’acció de govern s’ha vist condicionada per la pandèmia de la Covid-19, Roig assegura que estan satisfets per la feina feta per fer avançar la ciutat en matèria social, econòmica i cultural. Roig ha dit que malgrat la diferència ideològica, el pacte amb Junts els ha permès impulsar polítiques progressistes a Tortosa.

Quant a la possibilitat de repetir l’acord amb Junts per Tortosa en un futur, Roig ha defensat un gran pacte de ciutat perquè Tortosa pugui avançar i sortir reforçada de l’actual crisi social i econòmica.

Pel que fa al projecte d’ampliació de l’HTVC, Roig ha detallat que actualment els tècnics de l’Ajuntament i els del departament de Salut estan analitzant la viabilitat del projecte. En tot cas, Roig ha refermat que l’aposta del PSC és la construcció d’un nou hospital.

Publicat el dimarts 15 de juny de 2021 a marfanta.com

https://www.marfanta.com/2021/06/15/roig-defensa-el-pacte-del-psc-amb-junts-per-tortosa-en-lequador-del-mandat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada