dimarts, 28 de setembre del 2021

El PSC de Tortosa exigeix que es retorni al front unitari a favor de la construcció del nou hospital

Davant la moció presentada per Movem Tortosa a proposta del Col·legi de Metges i altres col·lectius professionals que demana la construcció d’un nou hospital a Tortosa, i que es debatrà en el ple d’octubre, el PSC de Tortosa ha avançat que votaran a favor.

Tot i el vot a favor de la moció per part dels socialistes, Enric Roig ha volgut recordar que el diputat del PSC, Joaquim Paladella, va presentar al Parlament una proposta de resolució per demanar la construcció immediata del nou hospital,  pactada amb els Comuns i la CUP. La proposta insta al Govern a garantir els recursos econòmics per construir de forma urgent un nou hospital a Tortosa, com a centre hospitalari de referència de Terres de l’Ebre, en un espai amb bona accessibilitat i mobilitat i que tingui garantida qualsevol necessitat de creixement futur.

Roig ha animat a altres partits, com ERC, que defensen l’ampliació de l’actual Hospital Verge de la Cinta, a que reflexionin i canviïn d’opinió davant la necessitat real d’un nou hospital i la resposta del Conseller de Salut dient que encara no es disposa de cap estudi definitiu sobre la possible ampliació.

Publicat el dilluns 27 de setembre de 2021 a ebredigital.cat

https://ebredigital.cat/2021/09/27/el-psc-de-tortosa-exigeix-que-es-retorni-al-front-unitari-a-favor-de-la-construccio-del-nou-hospital/?utm_source=newsletter-1260&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter-1260

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada