dimarts, 28 de setembre del 2021

El PSC reclama unitat d’acció a Movem per la construcció d’un nou hospital

El PSC ha demanat consens i unitat d’acció per la construcció d’un nou hospital a Tortosa. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha dit que el nou hospital és una urgència “sanitària i territorial” i ha recordat que el debat arribarà al Parlament a través d’una proposta conjunta amb En Comú Podem i la CUP. Ara bé, Roig considera que el diputat d’En Comú Podem, Jordi Jordan, ha estat “deslleial” en portar al ple de l’Ajuntament Tortosa a través de Movem la proposta del Col·legi de Metges, i altres col·lectius professionals, que reclamen un nou hospital a la ciutat. Roig ha acusat a Jordan d’actuar per “interessos partidistes”.

Roig també ha demanat unitat d’acció a l’hora de demanar partides pressupostàries en els pressupostos de la Generalitat per al 2022 per iniciar els treballs per un nou hospital. Per Roig que la proposta del Col·legi de Metges sigui presentada per un partit polític la deslegitima.

Roig ha remarcat que si bé aprovarà aquesta moció, el PSC no presentarà cap proposta alternativa a l’Ajuntament a l’espera que es produeixi el debat al Parlament i en favor, ha dit, d’una unitat d’acció.

Publicat el dilluns 27 de setembre de 2021 a Canal 21 Ebre

https://www.canal21ebre.com/2021/09/27/el-psc-reclama-unitat-daccio-a-movem-per-la-construccio-dun-nou-hospital/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada