dijous, 24 de març del 2022

Els diputats del PSC-UA signen en favor de la construcció del Nou Hospital de Terres de l’Ebre

Els diputats del grup parlamentari del PSC-Units per Avançar han rebut avui al Parlament a una representació dels membres de la Plataforma per al Nou Hospital de Terres de l’Ebre a Tortosa per escoltar les seves reivindicacions i donar suport a les seves demandes, signant en favor de la campanya que estan duent a terme.

En la seva vista han mantingut una xerrada amb els parlamentaris per la província de Tarragona, Rosa Mª Ibarra, Dolors Carreras, Rubèn Viñuales i Joaquim Paladella, per exposar el clam i la reivindicació de la gent de Terres de l’Ebre per poder disposar forma urgent un nou Hospital a Tortosa, com a centre hospitalari referent a Terres de l'Ebre, en un espai amb bona accessibilitat i mobilitat i que tingui garantida qualsevol necessitat de creixement futur. 

Així mateix han volgut deixar palès el cansament de la ciutadania envers la total dispersió i deixadesa del govern de la Generalitat al respecte d’aquest tema. Fet que s’ha vist evidenciat amb l’abstenció d’ERC a la construcció del nou centre sanitari en la moció debatuda avui al Parlament i que fa preguntar si ERC realment treballa per Tortosa i les Terres de l’Ebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada