dimecres, 23 de març del 2022

Roig (PSC) carrega contra Esquerra: ‘El que han de fer és un hospital nou’

El portaveu del PSC de Tortosa, Enric Roig, s’ha mostrat este dimecres molt crític amb Esquerra, després que els republicans hagen demanat a Junts que Salut concrete si tiraran endavant l’ampliació de l’hospital Verge de la Cinta o bé si farà un hospital nou a Tortosa. “Em sembla vergonyós”, ha valorat Roig, que ha recordat als republicans que Pere Aragonès és el president de la Generalitat. “El que ha de fer és decidir si les Terres de l’Ebre mereixem una discriminació positiva, com van fer els governs de Maragall i Montilla”, ha remarcat abans de concloure que “el que han de fer és un hospital nou”.

El 14 de febrer passat, la federació d’Esquerra a les Terres de l’Ebre va exigir al Govern una solució immediata a la situació de l’hospital de Tortosa. Els republicans consideren que la proposta de l’exconsellera de Salut, la republicana Alba Vergés, ha quedat en paper mullat, i ara demanen a l’actual conseller, Josep Maria Argimon, de JuntXCat, que es posicione d’una vegada per totes. És a dir, que aposte per l’ampliació de l’actual Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) o que es pose a treballar per a la construcció d’un nou hospital a l’Ebre.

“A ERC els hi hauria de caure la cara de vergonya, ells tenen la presidència del Govern i si realment volen solucionar el problema ho poden fer”, ha manifestat Roig. El viceprimer secretari del PSC de l’Ebre també ha denunciat que, “una vegada més estem davant d’una total i absoluta manca de voluntat del govern català per resoldre aquesta mancança tan reivindicada per la ciutadania, per diferents col·legis professionals, entitats i institucions i ara des de la Plataforma per un nou hospital a les Terres de l’Ebre” . Segons Roig, el govern català “no dona cap solució i només tira pilotes fóra”.

Publicat el dimecres 23 de març de 2022 a marfanta.com i canal 21

https://www.marfanta.com/2022/03/23/roig-psc-carrega-contra-erc-el-que-han-de-fer-es-un-hospital-nou/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada