divendres, 18 de març del 2022

‘Gold’: Roberto Olivan preestrena a Tortosa un espectacle per al Mercat de les Flors

Roberto Olivan preestrena a Tortosa el muntatge ‘Gold’, un nou espectacle de dansa contemporània. El coreògraf i ballarí tortosí ha explicat que la peça aborda qüestions essencials per trobar aquell or interior que tothom té a dins. El coreògraf i ballarí tortosí està realitzant la residència tècnica del seu nou espectacle ‘Gold’ a l’Auditori Felip Pedrell. Es tracta d’una nova creació de dansa contemporània per a quatre intèrprets, amb música original de Riccardo Nova i interpretada en directe per Icarus Ensemble.

Aquest divendres 18 de març l’espectacle es preestrenarà en una sessió per a instituts, mentre que la gira oficial començarà l’1 d’abril al Mercat de les Flors de Barcelona. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït a Olivan que hagi escollit Tortosa per fer la residència tècnica i també per apropar la cultura als més joves. 

Roigé també ha avançat que ja es treballa en una segona edició del festival Artèria, nascut l’any passat en marc de la Capital de la Cultura Catalana. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Enric Roig, ha explicat que es va sembrar una llavor que espera que pugui créixer i donar ressò a la tasca creativa del coreògraf tortosí.

‘Gold’ és una producció de Roberto Olivan, amb la coproducció del Mercat de les Flors. 

Publicat el dijous 17 de març a marfanta.com

https://www.marfanta.com/2022/03/17/gold-el-nou-espectacle-de-roberto-olivan-per-al-mercat-de-les-flors-que-es-preestrena-a-tortosa/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada