dijous, 10 de novembre del 2016

El PSC apunta a la possible fallida d’una de les empreses del pont


El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha revelat aquest dijous que la constructora Bardera, una de les empreses que integra la UTE de les obres del pont de l’Estat, estava en concurs de creditors quan l’Ajuntament va adjudicar-li el projecte. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha remarcat que potser són els problemes econòmics de l’empresa, en fallida des del 2013, el que està provocant l’aturada de les obres. De fet, Roig ha qüestionat que siga veritat que les empreses estiguen fent xantatge al consistori per un suposat increment del pressupost, tal i com va explicar el govern de Ferran Bel. Segons Roig, el PSC ha pogut confirmar que Bardera ha deixat obres penjades en altres llocs d’Espanya. 

Al marge de qüestionar la solvència econòmica d’una de les empreses de la UTE, Roig ha recordat que el PSC ja va advertir que la reforma del pont de l’Estat era una obra “semifaraònica”. El regidor socialista ha assenyalat que Tortosa es col·lapsa en hores punta a causa de les obres, i ha instat l’alcalde a reobrir el pont al trànsit immediatament, i decidir després si rescindeix el contracte i torna a adjudicar el projecte. 

Segons Roig, el govern de Bel corre el perill de repetir el que va passar amb l’anterior projecte de piscines. El portaveu del PSC ha afirmat que l’equip de govern hauria de saber que l’empresa estava en concurs de creditors, i que ho haurien d’haver tingut en compte després de la fallida de les empreses que havien de fer l’anterior complex d’aigües. De fet, ha criticat el govern de Bel per la gestió de la crisi. 

Roig ha insistit que l’alcalde ha d’ordenar ja la reobertura del pont al trànsit en els dos sentits de la marxa. Finalment, ha apuntat que el PSC estudia exigir responsabilitats per aquesta qüestió.

Publicat el dijous 10 de novembre de 2016 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada