dimecres, 30 de novembre del 2016

Roig denuncia que el pont costarà 217.000 euros més per la mala gestió del govern


El portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha denunciat que el pont de l’Estat costarà 217.600 euros més per una “manca total de planificació i previsió” del govern municipal. Segons Roig, després d’arribar a un acord amb Acciona per reprendre les obres, les explicacions de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, “han estat insuficients i posen en evidència la nefasta gestió del govern amb els contractes públics”. 

Roig ha qüestionat les explicacions d’algunes de les causes d’aquest sobrecost, com una xarxa de recollida de residus, l’ampliació de la senyalització o les proteccions de formigó per als vehicles, conegudes com new jersey. Segons el portaveu socialista aquestes qüestions no justifiquen cap increment de preu ja que haurien d’estar incloses al projecte perquè són elements totalment inherents al tipus d’intervenció a realitzar. També consideren que les excavacions arqueològiques haurien d’haver estat contemplades tenint en compte l’existència dels fonaments de l’antiga església del Roser. Pels socialistes aquest increment del preu final apunta a una compensació per a que l’empresa Acciona es faci càrrec de l’obra. 

D’altra banda, Roig ha qüestionat que hagin començat les obres aquest dimecres sense la modificació del projecte, encara que s’hagi aprovat la modificació del contracte d’una part del modificat de l’obra, i tampoc sense saber quan finalitzarà.

Publicat el dimecres 30 de novembre de 2016 a marfanta.com i canal 21


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada