dimecres, 30 de novembre del 2016

Roig: “el Pont ens costarà 217.600 € més als tortosins i tortosines per la mala gestió del govern”

Tota aquesta situació fa que es desconegui quan acabaran les obres amb els conseqüents inconvenients que el retard està originant

Les declaracions de Bel davant la resolució de l’aturada de les obres de reforma del Pont de l’Estat han estat tan insuficients com gairebé ridícules i han posat en evidència, una vegada més, la nefasta gestió del govern davant els contractes públics municipals. El resultat, el que ja sabíem, que es demostra que l’empresa adjudicatària no tenia la solvència econòmica requerida i que les obres costarien més del previst i no s’acabarien en el temps i forma anunciats.

“Les obres del Pont s’encariran en 217.600 € per una manca total de planificació i previsió” ha exposat el portaveu socialista, Enric Roig, qui ha qüestionat les explicacions d’algunes de les causes d’aquest sobre cost, “al llarg de tota obra hi ha imprevistos i modificacions que cal anar corregint sobre la marxa, però alguns aspectes com la xarxa de recollida de residus, la senyalització o les proteccions de formigó per als vehicles, conegudes com “new jersey”, no justifiquen cap increment de preu ja que haurien d’estar incloses al projecte entenent que són elements totalment inherents al tipus d’intervenció a realitzar. Altres com les excavacions arqueològiques també haurien d’haver estar contemplades tenint en compte l’existència dels fonaments de l’antiga església del Roser. Per això creiem que aquestes explicacions no constitueixen cap justificació per aquest increment del preu final del projecte, pel que sembla més una quantitat compensatòria per a que l’empresa Acciona es faci càrrec de l’obra ”.

D’altra banda Roig ha qüestionat “com poden començar les obres aquest dimecres si no s’ha fet encara la modificació del projecte això si, ja s’ha aprovat la modificació del contracte per iniciar les obres de manera immediata però, en qualsevol cas, no sabem quan finalitzarà l’obra que ara, irremediablement, es veurà prorrogada”. Estem davant d’un nou fracàs de Bel que “evidencia la mala gestió i la poca credibilitat del govern de Bel” ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada