dimecres, 24 de maig del 2017

Ahir nou col·lapse circulatori a Tortosa: no acaben les obres del pont de l’Estat i permeten obres al pont del Mil·lenari


Roig demana responsabilitats polítiques: “Sr. Bel, menys figurar a Madrid i més preocupar-se pels problemes de la seva ciutat”

El grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya a Tortosa demana responsabilitats polítiques per la realització de treballs de manteniment del pont del Mil·lenari mentre encara duren les obres del pont de l’Estat que estan provocant col·lapses circulatoris i indignació entre els conductors. “Si els tortosins i tortosines no tenen prou amb les molèsties de les obres del pont, ara només feia falta que es permeti que es tallin carrils del pont del Mil·lenari” ha manifestat el portaveu socialista, Enric Roig, qui ha dit que “això el govern no ho pot permetre i algú ha d’assumir responsabilitats polítiques.”

És evident que els treballs de manteniment del pont del Mil·lenari que s’estan fent fa dies estan provocant nombrosos problemes i queixes entre els veïns i veïnes de Tortosa que no entenen com es pot donar aquesta situació. “Entenem que s’hagin de fer treballs de manteniment, però el govern hauria de vetllar per a que aquests es facin en diumenge o de nit per minimitzar els problemes que estan ocasionant” ha exposat l’edil socialista, “però sembla ser que al Sr. Bel només l’interessa figurar a Madrid i fer-se la foto al costat del PP i la Sra. Roigé a Barcelona pactant la data del referèndum, mentre Tortosa està com està” ha reblat Roig.

Pel que fa a la incerta finalització de les obres del pont de l’Estat i davant les declaracions de la regidora d’urbanisme Sra. Meritxell Roigé, el portaveu socialista ha manifestat que “és escandalós que ara reconegui que l’obra és més complexa del que suposaven i que les dimensions de l’espai i els pocs operaris que hi poden treballar, així com la nova aparició de restes arqueològiques a la zona, dificulten poder definir un calendari de finalització concret.”

Publicat el divendres 19 de maig de 2017 a ebreexpres.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada