dimecres, 10 de maig del 2017

De la Vega: “és imperdonable que els tortosins i tortosines estiguin pagant amb els seus diners un enllumenat deficient”

Enric Roig evidencia de nou que Bel i Roigé menteixen i saben que menteixen amb les obres del Pont

El PSC ha tornat al barri del Temple dintre de la campanya de denúncia Xeic, pos com continuen tenint Tortosa! aquesta vegada per parlar de temes d’enllumenat, i per posar de manifest que el contracte de l’enllumenat públic és un nou fracàs del govern. El portaveu, Enric Roig, ha recordat que “aquest contracte es va signar ara fa tres anys, el 5 de maig de 2014, per una durada de 12 anys i amb un preu inicial de de 7.507.561,42 €. Un contracte amb una adjudicació polèmica ja que 2 empreses que van quedar excloses van impugnar el resultat i que finalment es va adjudicar a SETE-ACSA, del grup ACSA-Sorigué, actualment investigades pel cas Térmyca”. Roig també ha dit que “aquest contracte va ser objecte d’una modificació degut a errades a l’auditoria que va servir per redactar els plecs i que va suposar un increment de preu de 677.962,59 €”

Per la seva part el regidor Manel de la Vega ha exposat els incompliments del contracte, “un contracte basat en una auditoria amb deficiències que els seus autors qualifiquen de “cas d’èxit”. De la Vega ha denunciat que “no es compleixen moltes de les clàusules del plec administratiu com ara el fet de que els elements s’han de revisar 3 cops per setmana en la seva totalitat, que fa sis mesos que haurien d’haver estat inventariades i comptar amb una placa identificativa amb un número de telèfon per a que els veïns puguin comunicar incidències, s’haurien de netejar de papers i pintades mensualment, s’haurien de netejar periòdicament, en canvi els fanals de la plaça Espanya o de l’Àngel estan brutíssims, o representen un perill en no tenir proteccions i estar a prop de centres escolars. I això sense entrar en els plecs tècnics” Això demostra que es tracta d’un contracte més fallit del govern de Bel a a l’igual d’altres que ja hem denunciat en altres ocasions.


Bel i Roigé menteixen i saben que menteixen i ho van tornar a fer en el darrer ple

Per la seva part Roig ha volgut deixar ben clar que en el darrer ple el govern va tornar a mentir quan la Sra. Roigé va afirmar que s’havia informat de la licitació de la pròrroga de la direcció d’obra de les obres del Pont en comissió informativa. “Menteixen i saben que menteixen. Nosaltres hem fet la nostra feina i hem investigat i com es pot veure a les darreres actes de les comissions en cap moment es va informar d’aquest tema”: En aquest sentit Roig ha dit que algú hauria d’assumir responsabilitats ja que és imperdonable mentir als tortosins i tortosines. “Probablement el que passa és que estan tan de temps a Madrid i Barcelona que se’ls obliden les coses ja que no hi dediquen prou temps a la seva ciutat” ha reblat Roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada