dilluns, 8 de maig del 2017

El PSC adverteix que les obres del pont es podrien allargar fins al desembre


El PSC de Tortosa ha advertit que les obres de reforma del pont de l’Estat es podrien allargar fins al desembre. Segons el portaveu socialista, Enric Roig, el 24 d’abril es va aprovar la contractació de la pròrroga de la direcció d’obra amb un termini que finalitza el 9 de desembre. Roig, que ha recordat que aquest 2 de juny farà un any que van començar les obres de reforma del pont de l’Estat, ha lamentat que l’actuació s’allargui més enllà de la Festa del Renaixement. 

D’altra banda, Roig ha denunciat que Expoebre ha estat un fracàs. El portaveu socialista ha remarcat que cada edició compta amb menys expositors i poca participació, tant de visitants com d’agents comercials. Per Roig s’està fent una molt mala gestió de la Fira. En aquest punt, ha avançat que tornaran a presentació una moció per crear una taula de treball per rellançar la fira. 

Roig també ha dit que el govern ha trencat el pacte tàcit de no polititzar ExpoEbre permetent la presència d’un estand de l’Assemblea Nacional Catalana. El portaveu socialista ha denunciat una vegada més que Tortosa no tindrà piscina d’estiu i ha tornat a demanar explicacions per les investigacions sobre el cas Tèrmyca i la relació de les activitats de l’empresa municipal GUMTSA amb Efial.

Publicat el divendres 5 de maig de 2017 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada