dilluns, 8 de maig del 2017

El PSC de Tortosa denuncia la "politització" d'Expoebre

Enric Roig qualifica de "fracàs" la passada edició d'Expoebre i afirma que és una mostra de "l'immobilisme i paràlisi de la ciutat". Anuncia que al ple de juny faran un proposta per dinamitzar la fira.

Enric Roig, portaveu municipal del PSC de TortosaEl primer secretari dels socialistes de Tortosa i portaveu del grup municipal del PSC, Enric Roig, ha denunciant la "politizació" d'Expoebre a causa de la instal·lació d'un estand de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'entitat sobiranista era present a la fira recollint signatures en favor del Pacte Nacional pel Referèndum i fent campanya a favor del Sí en aquesta consulta. Segons Roig, l'equip de govern de Ferran Bel ha "trencat un pacte tàcit" que existia de permetre la presència de partits o entitats de caire polític. De fet, Roig ha recordat que no se'ls va permetre instal·lar una paradeta de la Busca de Tortosa, una entitat lligada als socialistes. 

També ha titllat de "fracàs" la darrera edició d’Expoebre. Roig creu que no és una fira atractiva ni pel públic ni pels expositors per la mala gestió del govern municipal i de l’àrea de promoció econòmica. “És evident que, quan visites any rere any la Fira, cada edició compta amb menys expositors i poca participació, tant de visitants com d’agents comercials, i això fa que ExpoEbre no sigui un atractiu per als expositors i hagi entrat en decadència sense que s’hagi consolidat un model de Fira vàlid i que funcioni”. Per això proposaran la creació d’una taula estratègica per rellançar la fira.

Explicacions pel cas Efial

El portaveu del PSC, Enric Roig, ha estat molt crític amb els darrers moviments de l'ajuntament en referència a les obres del remodelació del pont de l'Estat i les noves piscines. "Als socialistes ens continua dolent Tortosa per la nefasta gestió del govern de Bel”, ha lamentat Roig. De fet, Roig ha tornat a retraure que el projecte del nou complex esportiu municipal no incloga una piscina d'estiu. "Aquesta és la ciutat del senyor Bel, que pensa que tothom té una piscina i no pensa en la gent que pitjor ho està passant". 

També ha exigit a l'alcalde que doni explicacions sobre les darreres informacions del cas Termyca, que segons ell, situen a l'ajuntament tortosí "sota sospita". En concret, sobre la fotografia publicada per El País amb Ferran Bel i un empresari d'Efial, empresa sota sospita de pagar comissions a l'exalcalde de l'Ametlla de Mar. Roig ha recordat que quan governava el PSC "mai" es va contractar amb Efial i ha emplaçat a Esquerra Republicana, socis de govern de Bel, ha fer una passa endavant i donar explicacions també.

Publicat el divendres 5 de maig de 2017 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada