dimarts, 23 de maig del 2017

Moltes gràcies per la vostra participació a les primàries del PSOE

Benvolguts companys i companyes,

La celebració d'eleccions primàries al PSOE per escollir el primer secretari ha constituït un èxit extraordinari i s'ha convertir en un magnífic actiu polític. Una majoria sòlida dels militants del partit estan d'acord amb la seua convocatòria i hem de fer un balanç positiu de la iniciativa.

Les eleccions primàries fomenten la introducció d'idees noves en el fòrum públic, enriqueixen i encoratgen el debat polític, i asseguren una major igualtat entre les diferents postures ideològiques que es donen a un partit, i trenquen amb l'hermetisme que en els partits s'imposa als militants a l'hora de designar els seus candidats als llocs de responsabilitat política.

Les primàries són una festa de la Democràcia. Es tracta per tant, d'un procediment que posa en competència posicions diferents, i és precisament, la introducció d'aquesta competència, la que permet fer més transparents, i més propers als ciutadans, als partits polítics.

Des d'aquestes línies volia agrair a tots i totes els que heu participat en aquest procés amb el vostre vot i el vostre suport i especialment a aquells que han estat participant activament en la jornada d'ahir com a membres de les meses o apoderats i interventors de les diferents candidatures. Gràcies per l'esforç fet i per estar al costat del partit.

Aquest diumenge, amb les primàries, hem donat un gran exemple de partit democràtic i obert i hem de felicitar-nos per haver demostrat que som un partit fort i que estem preparats per ser l'alternativa de govern i a partir d'ara hem de continuar treballant i lluitant dia a dia per aconseguir de nou un govern socialista que vetlli per les persones, pels drets i les llibertats`i per la justícia social.

De nou motes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada