dimarts, 24 d’octubre del 2017

A LA CARTA SECCIONS FESTES IMAGINA RÀDIO CONCURS HA SONAT CONTACTE El PSC de Tortosa no assistirà al ple extraordinàri convocat per aquesta tarda

El PSC de Tortosa no assistirà al ple municipal convocat de forma extraordinària i urgent d’esta tarda, segons ha anunciat a través d’un comunicat, com a resposta a “l’actitud del govern de Bel de no permetre debatre diferents propostes”. Justifiquen que el grup socialista també ha presentat una proposta per debatre, on s’insta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a convocar immediatament unes noves eleccions al Parlament de Catalunya com “una de les sortides de l’atzucac polític que vivim i a la paràlisi parlamentària que pateix la nostra institució legislativa”.

Els socialistes lamenten “les formes en que el govern municipal tracta el grup” perquè la resposta per part de l’alcalde ha estat “que el que es presenta a debat a l’ordre del dia convocat, és una moció de presidència i que la nostra és d’un grup polític i per tant no te cabuda en aquest Ple”.

Consideren que “que els arguments que esgrimeix el govern municipal no són consistents i que, una vegada més, el que fan és aplicar el rodet que els hi dona el fet de tenir la majoria, sustentada pel republicans, per poder fer el que volen sense tenir en compte a l’oposició”. Afegeixen que “els que, com el senyor Bel, s’omplen la boca darrerament de democràcia i lliure expressió del poble ens impedeixen en un Ple municipal poder presentar una moció per debatre la nostra posició política”.

Publicat el dimarts 24 d'octubre de 2017 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada