dimarts, 31 d’octubre del 2017

El PSC proposa una campanya que doni a conèixer els costos de la neteja a Tortosa


El Partit Socialista de Tortosa segueix denunciant que la ciutat es troba bruta. En el proper ple portaran una moció per demanar que l’ajuntament dugui a terme campanyes de conscienciació ciutadana. També reclamen que es posin umbracles provisionals. 

Els Socialistes de Tortosa proposaran, en una moció al proper ple, una campanya que doni a conèixer els costos reals que tenen per les arques municipals actuacions com la substitució d'un contenidor, una paperera trencada, un arbre o el cost de reposar un punt de llum o de netejar una paret pintada. Segons el portaveu del PSC, Enric Roig, les campanyes de civisme són més efectives que les campanyes sancionadores. 

En una altra moció que portaran al proper ple, el PSC demana que a l’estiu s’instal·len umbracles provisionals. És a dir, estructures portàtils que donin ombra en espais com places i avingudes, com ja s’ha fet a Sabadell. Enric Roig ha afegit a Tortosa no hi ha ombres suficients i posa d'exemple la Plaça Francesc Macià o el passeig del costat de l'estació de tren.

Publicat el dimarts 31 d'octubre de 2017 a ebredigital.cat i canal TE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada