dilluns, 23 d’octubre del 2017

Primera sessió formativa del programa Reprèn 45 que pretén reincorporar al món laboral els majors de 45 anys

El president del Consell Comarcal els dóna la benvinguda i els anima a aprofitar aquesta oportunitat per poder tornar a treballar

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha donat avui la benvinguda als participants del programa Reprèn 45, que han assistit a la primera sessió formativa d'aquesta nova iniciativa de reinserció laboral.

Reprèn 45 és un programa que pretén afavorir la inserció laboral de persones en situació d'atur majors de 45 anys, proporcionant-los, entre d'altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. El programa, amb una duració de 6 mesos, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

El president de l'ens comarcal, Enric Roig, ha animat els participants a aprofitar aquesta oportunitat per poder reincorporar-se al mercat laboral del Baix Ebre.

Des de la institució comarcal es duran a terme accions d'orientació laboral i acompanyament a la inserció, actuacions per millorar les competències personals i professionals i, si s'escau, accions formatives qualificadores per l'obtenció de l'ESO o per preparar proves per a l'accés a grau mitjà de formació professional. En aquest programa també col·labora l'Ajuntament de Tortosa, que es responsabilitza de la prospecció d'empreses on podrien trobar feina les persones participants en el programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada