dimarts, 27 de març del 2018

Apareixen pintades a façanes de les seus d’ERC a l’Ebre i al despatx del portaveu del PSC de Tortosa


La Federació del PSC a les Terres de l’Ebre ha denunciat una pinatada d’un llaç groc a la façana del despatx professional d’arquitectura del regidor i portaveu del grup municipal a Tortosa, Enric Roig, que s’hauria realitzat la nit de diumenge a dilluns. “No podem permetre les accions que augmenten la fractura social a Catalunya. Assenyalar als que no pensen igual que tu, és propi del pensament totalitari. A pesar de tot, davant d’aquests fets nosaltres seguirem reclamant i oferint respecte per a tothom” han manifestat a través d’un comunicat

També han criticat que “que altres forces polítiques de l’Ajuntament de Tortosa no hagin rebutjat aquests actes, ni hagin tingut un posicionament clar davant d’aquests fets que interfereixen directament en l’àmbit professional de les persones”.

Pintades a seus d’ERC a l’Ebre

Segons ha publicat avui EbreDigital, les seus d’Esquerra Republicana a Tortosa, Amposta i la Ràpita han aparegut aquest matí amb pintades i cartells enganxats que reclamen a la formació la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. Les accions, que s’haurien fet aquesta matinada, han consistit en l’enganxada d’uns cartells que, en el cas de Tortosa, criden la formació a donar-hi el vot favorable “ja”.





Publicat el dimarts 27 de març de 2018 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada