dijous, 22 de març del 2018

Roig transmet a la Comissió d’Espai Públic de l’Ajuntament de Tortosa la preocupació dels veïns del barri de Sant Llàtzer per l’excessiva velocitat dels vehicles que hi circulen per l’avinguda Canigó

El regidor d’espai públic ha rebut la proposta amb el compromís d’estudiar algun tipus de solució a aquesta demanda veïnal

Enric Roig, portaveu del grup municipal del PSC, ha portat a la Comissió d’Espai Públic la preocupació dels veïns i veïnes del barri de Sant Llàtzer per la velocitat dels vehicles que transiten per l’avinguda Canigó.

Aquest neguit ha sorgit arrel de l’incident que va tenir lloc el passat 3 de març, quan un vehicle va xocar contra la tanca del Consell Comarcal al final de l’avinguda i que, segons va informar la policia, va ser degut a l’excés de velocitat del vehicle.

Els veïns ja han manifestat la seva preocupació i més tenint en compte que en aquest vial hi ha dos centres escolars, el Col·legi de Sant Llàtzer i l’Institut Cristòfol Despuig, i han recordat que abans hi havia un radar per controlar la velocitat que va ser enretirat.

Per aquest motiu Roig ha volgut “traslladar les demandes dels ciutadans i ciutadanes davant la comissió, per tal de que el govern ho tingui en compte i es plantegin solucions per preveure i evitar possibles accidents.”

El president de la comissió, el Sr. Domingo Tomàs, ha indicat que les lectures del radar no van denotar una existència elevada d’imprudències, però ha recollit la petició veïnal i s’ha compromès a estudiar la possibilitat d’aplicar algun tipus de mesura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada