dimecres, 7 de març del 2018

El PSC vota en contra de l’aprovació de les bases per a la provisió del gerent de la societat Tortosasport SL

Consideren que els requisits imprescindibles per aspirar al lloc de treball no garanteixen la igualtat d’oportunitats per als aspirants

El Consell d’Administració de Tortosasport SL ha portat avui a aprovació les bases que han de regir el procés de provisió per a la contractació del gerent d’aquesta societat. El representant del partit socialista, Manel de la Vega, ha votat en contra donat que s’ha considerat que estan mancades d’objectivitat.

I és que entre els requisits particulars imprescindibles per optar a la plaça, a banda de la titulació en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i d’un Màster oficial en gestió esportiva, es demana experiència professional mínima d’1 any en gestió esportiva. “Entenem que aquest darrer punt s’ha de valorar com un mèrit, però en cap cas ha de ser un requisit imprescindible, donat que limita el nombre de candidats que poden accedir i que, tot i no tenir 1 any d’experiència, poden tenir un perfil professional del tot adequat per aquest lloc” ha explicat de la Vega.

Recordem que es tracta d’un lloc de treball que es considera d’alta direcció, i per tant la seva retribució és prou elevada com per a que el procediment de contractació sigui el més objectiu i imparcial possible.

Per aquest motiu el regidor socialista, Manel de la Vega, ha demanat que aquest punt no es considerés un requisit sinó un mèrit, fet que no ha estat acceptat pel President del Consell d’Administració, Joaquín del Pino.

“Estem de nou davant d’una manca de transparència del govern que presenta unes bases que suposen un procés de selecció no equitatiu i que no garanteix la igualtat d’oportunitats per a tothom, que és pel que hauria de vetllar un bon govern.” Ha reblat el regidor socialista.

Actualment la plaça estava ocupada per Xavier Nadal, president de CiU a Tortosa, amb un sou aproximat de 60.000 €, que el PSC sempre ha considerat un càrrec de confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada