dimarts, 27 de març del 2018

El PSC lamenta els actes d’exclusió de què han sigut objecte algunes persones en el seu àmbit privat

Des de la Federació de Terres de l’Ebre del Partit dels Socialistes de Catalunya volem mostrar el nostre rebuig als actes d’exclusió que van tenir lloca la nit de diumenge a dilluns i que han afectat a l’àmbit privat de les persones, amb la pintada de llacets grocs a la façana del despatx professional d’arquitectura del regidor i portaveu del grup municipal a Tortosa, Enric Roig.

No podem permetre les accions que augmenten la fractura social a Catalunya. Assenyalar als que no pensen igual que tu, és propi del pensament totalitari. A pesar de tot, davant d’aquests fets nosaltres seguirem reclamant i oferint respecte per a tothom.

Tanmateix volem mostrar la nostra solidaritat amb les altres persones de Tortosa que també han estat assenyalades d’aquesta manera en el seu àmbit privat i personal, així com amb els i les socialistes de Terrassa, Vilanova i la Geltrú i el Barcelonès que igualment han sofert actes d’aquest tipus.

Finalment, lamentem que altres forces polítiques de l’Ajuntament de Tortosa no hagin rebutjat aquests actes, ni hagin tingut un posicionament clar davant d’aquests fets que interfereixen directament en l’àmbit professional de les persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada