dilluns, 19 de març del 2018

Roig pregunta a la Comissió de Territori de l’Ajuntament de Tortosa quan està previst que s’acabin les obres d’urbanització del tram final de la carretera Simpàtica per accedir a Mig Camí

El regidor s’ha interessat arrel de les demandes dels veïns que accedeixen a aquest indret o a les vivendes que es troben més enllà

El portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Tortosa va adreçar-se, el passat dia 12 de març, a l’alcaldessa i presidenta de la Comissió de Territori, la Sra. Meritxell Roigé, per preguntar per la finalització de les obres d’urbanització del Pla de Millora Urbana de Mig Camí.

Aquest projecte desenvolupa un planejament urbanístic d'ús residencial que finalitza el creixement de la ciutat de Tortosa per la part de la Carretera Simpàtica fins a l'Ermita de la Providència, i afecta un tram de la carretera d’accés a l’ermita.

Alguns veïns ens han manifestat la seva preocupació per l’aturada de les obres d’urbanització, ja que es tracta d’una vial imprescindible per accedir, tant a l’ermita com a les vivendes que es troben a aquest zona, per aquest motiu el regidor socialista s’ha interessat pels terminis de finalització d’aquestes obres.

L’alcaldessa va manifestar que les obres es troben dintre dels terminis previstos a la llicència i que, per tant, no poden obligar a l’empresa a finalitzar-los de manera immediata.

El regidor ha manifestat: “Sra. Alcaldessa, tot i que s’entén que estem dintre dels terminis insto al govern a que faci tots els possibles per intentar solucionar aquesta situació el més aviat possible.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada