dimarts, 13 de març del 2018

Roig presentarà propostes sobre comerç als pressupostos participatius de Tortosa


El portaveu del PSC, Enric Roig, ha confirmat aquest dimarts que enguany tornarà a presentar propostes pròpies per als pressupostos participatius de Tortosa. El termini per fer-ho s’acaba divendres, 16 de març, i cada persona pot presentar-ne tres. Les propostes de Roig tindran a veure amb la millora del manteniment de l’espai públic i també per reforçar el comerç de proximitat. 

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha criticat la precipitació amb què l’equip de govern ha tornat a organitzar els pressupostos participatius, perquè les propostes estiguin a temps per ser votades a la fira Expoebre. 

Roig ha insistit a reclamar la creació d’un consell de participació ciutadana que, al llarg de l’any, impulse la preparació dels pressupostos participatius. Segons el regidor socialista, el govern de Meritxell Roigé es limita a fer un procés participatiu de cara a la galeria. En aquest sentit, ha qüestionat que només es puguen proposar inversions, i no un altre tipus d’actuacions municipals. 

A més, Roig ha demanat que l’Ajuntament implanti un sistema per permetre les votacions a través d’internet.

Publicat el dimarts 13 de febrer de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada