dilluns, 25 de juny del 2018

El PSC de Tortosa presenta dos mocions sobre sanitat i igualtat


El PSC de Tortosa ha anunciat la presentació de dos mocions al ple ordinari de juliol. La primera de les mocions és per demanar disminuir la bossa de llistes d’espera als serveis sanitaris. I la segona, per instal·lar canviadors de xiquets i xiquetes als lavabos dels edificis públics, de manera indistinta i sense discriminació. 

Quant a la primera de les mocions, Roig ha expressat el compromís dels socialistes per una sanitat pública i universal, que ha contraposat a les retallades dels governs del PP, a l’Estat espanyol, i del PDeCAT i d’Esquerra a Catalunya. En este sentit, ha dit que la Generalitat ha destinat tots els esforços al procés sobiranista, en lloc de revertir les retallades i les llistes d’espera. 

D’altra banda, Roig ha explicat que la setmana que ve es coneixeran els candidats a les primàries del PSC de Tortosa, a les quals ell mateix s’hi ha presentat. En esta línia, el regidor socialista ha rebutjat les crítiques del portaveu del PP, Xavier Dalmau, qui dimarts a Canal 21 Ebre va criticar les primàries amb un sol candidat que han fet alguns partits.

Publicat el divendres 22 de juny de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada