dijous, 28 de juny del 2018

Enric Roig es proclamat candidat a l’alcaldia per a les eleccions municipals del 2019

Ahir dimecres Enric Roig va ser proclamat candidat a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 per l’Executiva de l’Agrupació Local de Tortosa del PSC, d’acord amb el calendari i el reglament de les eleccions primàries.

Roig ha estat l’únic candidat que s’ha presentat i la seva candidatura ha comptat amb l’aval del 71,4% dels i les militants de l’Agrupació Local, molt superior al 25% que estableixen les normes per aquest tipus de processos, amb un suport molt més gran que fa 4 anys en què va obtenir el 57,1% dels avals.

Al llarg dels dies dels que ha disposat el candidat per aconseguir els avals necessaris per a presentar-se a les primàries, Roig ha contactat i polsat l’opinió dels militants al respecte de l’actual situació política. I ara ho continuarà escoltant als ciutadans i ciutadanes per saber allò que vol la gent del seu candidat, i d’arribar a compromisos amb ells.

El ja candidat ha mostrat el seu compromís en deixar-se la pell per Tortosa i estar al costat de tots i totes sense exclusió: “estem amb l’obligació moral de no deixar ningú sense la seua oportunitat, és el moment de ser valents i agosarats perquè Tortosa tingui un futur digne.”

Roig ha agraït el seu nomenament com a candidat gràcies a les primàries, entenent que aquestes “són un primer pas per al canvi que necessita la nostra estimada ciutat. Un canvi que vull liderar perquè tinc l’energia i les idees per liderar i transformar Tortosa, la nostra Tortosa. I dic la nostra perquè tinc passió i ambició per Tortosa, la ciutat on vaig néixer i on vull que visquin els meus fills. I si vull que visquin els meus fills és perquè ara és l’hora de fer de Tortosa la Ciutat de les Oportunitats, la nostra gent jove ha de tenir oportunitats a Tortosa i això passa, indiscutiblement, per la creació d’ocupació i per la reactivació econòmica de la nostra ciutat i del nostre territori.”

L’alcaldable socialista està convençut que “ara és l’hora del canvi. El canvi és molt a prop, ha començat amb la paraula dels militants que m’han avalat i que es donarà el 2019 amb el vots dels tortosins i tortosines que volen l’alternativa real. Estem preparats perquè tenim l’aval dels ciutadans acompanyant-los al govern del Consell Comarcal i des de l’oposició ferma i responsable a l’ajuntament i tenim un projecte per redibuixar Tortosa i que aquesta sigui la veritable Ciutat de les Oportunitats.”

L’Executiva felicita a Joan Sabaté pel seu nomenament com a subdelegat del Govern a Tarragona

El Primer Secretari de l’Agrupació Local, Enric Roig, ha felicitat a Joan Sabaté en nom de tots els militants i ha manifestat la seva satisfacció davant aquest nomenament. Roig es mostra convençut de que el fet de que, un ebrenc amb la trajectòria política de Sabaté sigui el representant del govern de Pedro Sánchez a Tarragona, portarà beneficis i millores a un territori que ha estat tradicionalment oblidat per altres governs a l’Estat i a Catalunya.

Per la seva part Sabaté ha agraït el suport de l’Agrupació i ha exposat que treballarà dur pel territori, especialment en temes d’infraestructures i medi ambient.

Publicat el dijous 28 de juny de 2018 a laciutat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada