dimarts, 26 de juny del 2018

Enric Roig porta a la Comissió d’Espai Públic les demandes dels ciutadans i ciutadanes per millorar alguns aspectes de la ciutat

El regidor socialista ha fet èmfasi en que moltes de les queixes fan referència a la plaça d’Alfons XII on, tot i fer-se reparacions, s’evidencia la necessitat d’una intervenció integral

El grup municipal del PSC, a través del seu portaveu, Enric Roig, ha exposat a la Comissió d’Espai Públic les nombroses demandes que veïns i veïnes de Tortosa ens ha fet arribar per millorar l’actual estat de la ciutat.

Un dels punts en que ha fet especial atenció ha estat la plaça d’Alfons XII, un espai objecte de nombroses queixes i demandes que evidencien l’interès de la ciutadania per una reforma integral d’aquesta plaça ja que les reparacions que es duen a terme no són suficient. Davant d’aquest fet Roig creu que la intervenció s’ha de fer de manera immediata independentment de que existeixi una concessió de l’aparcament soterrat.

Un altre dels aspectes que ha volgut destacar, i que es pot veure a les fotos, ha estat el de la neteja, especialment a la zona dels carrers Berenguer i la Salle del carrer Despuig amunt, on els veïns es troben molt molestos per la brutícia dels carrers o el mal estat dels contenidors davant de l’hotel Berenguer, amb la mala imatge que això comporta, i “se senten discriminats, com si Tortosa acabés al carrer Cervantes” ha dit Roig.

També ha posat de manifest demandes i queixes pel que fa a la vialitat, especialment en quant a passos de vianants com els que falten a l’encreuament del carrer Ricard Cirera i Teodor González, o el provisional que ha quedat de les obres de reforma del Pont de l’Estat a Ferreries, encara utilitzat pels vianants i que ocasiona situacions de perill. Així mateix ha fet esment a altres problemes com els reiterats accidents a Vora Parc per l’estat del ferm i les voreres o la perillositat de la incorporació de les bicicletes al pont des de Ferreries donat el seu estretiment que fa que les bicicletes puguin arribar a copejar els vianants.

Finalment s’ha referit al tema de la salubritat pel que fa a dos aspectes. Per un costat la reiterada aparició d’escarabitxes a tota la ciutat que és un greu problema, i per altre els embornals dels carrers Palamós i Banyoles, que es troben embossats, i per la manca d’enllumenat d’aquesta mateixos carrers.

Amb aquesta acció, el PSC continua en la línia de traslladar les demandes dels ciutadans i ciutadanes davant les comissions pertinents, per tal de que el govern ho tingui en compte i es plantegin solucions a aquests temes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada