dimarts, 5 de juny del 2018

Roig recrimina a Roigé que pensi en el tercer pont de Tortosa 11 anys després de renunciar-hi


El portaveu del PSC de Tortosa ha recriminat aquest dimarts que l’alcaldessa haja inclòs el tercer pont en les seues demandes al nou govern espanyol de Pedro Sánchez. Enric Roig ha recordat que el govern municipal del PDeCAT i Esquerra va rebutjar una moció socialista que demanava reprendre les negociacions per aconseguir el finançament del pont que hauria d’unir el nord de Remolins amb Ferreries Nord i Jesús. 

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre , Roig ha recordat que l’últim govern del socialista Joan Sabaté, l’any 2007, va deixar un avantprojecte del tercer pont i el compromís del tripartit de finançar la meitat del pont, que havia d’unir una carretera de la Generalitat, l’eix de l’Ebre, i la carretera de Bítem, que és de la Diputació. Segons el portaveu del PSC, Meritxell Roigé se’n recorda del tercer pont onze anys després. 

En aquesta línia, Roig ha tornat a criticar la reforma del pont de l’Estat, i ha dit que la millora de la plaça de l’Ajuntament és “poc ambiciosa”. A banda, també ha denunciat que el govern municipal haja renunciat al tercer institut, i ha demanat una inspecció d’Ensenyament a l’espai que l’institut Cristòfol Despuig comparteix amb l’escola de Sant Llàtzer.

Publicat el dimarts 5 de juny de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada