divendres, 29 de juny del 2018

El PSC porta al ple comarcal del Baix Ebre una moció contra la posada en lliberta de ‘la Manada’

El grup comarcal del PSC porta al ple del Consell Comarcal una moció de rebuig a la decisió judicial d’alliberar “la Manada” i demana a la resta de grups que se sumin. “La lluita contra la violència masclista ha de ser una prioritat per a tota la societat i partits polítics i, en primera instància, una obligació dels governs i de totes les administracions.” Amb aquestes paraules el portaveu del grup comarcal del PSC, Enric Roig, ha justificat la presentació d’una moció al ple del Consell Comarcal per rebutjar la decisió judicial d’alliberar “la Manada” i per exigir que es continuï desenvolupant el Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, que ha volgut deixar oberta a la resta de grups per tal de que s’adhereixin en el mateix ple si ho consideren oportú.

El grup comarcal del PSC també demanarà al ple, que s’insti a la Generalitat a prorrogar la Xarxa d’Impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, així com que es destinin els recursos necessaris i suficients a polítiques d’intervenció directa sobre les persones joves.

“El Servei d’Ocupació de Catalunya va desplegar el Programa de Garantia Juvenil amb l’objectiu de reduir l’atur juvenil a través d’una Xarxa d’Impulsors que han posat en marxa polítiques d’ocupació que abans no existien” explica el portaveu socialista, Enric Roig.

A l’altra moció presentada pel grup municipal del PSC al ple de juny, es demana que es miri de trobar una solució dintre de l’actual llei per a que es pugui jugar al bingo a les llars de Gent Gran.

L’actual normativa només permet jugar al bingo a les sales i casinos que hagin obtingut autorització prèvia d’instal·lació i permís d’obertura. “Aquest fet ha provocat un descens d’afluència d’usuaris que acudien a les llars de jubilats a jugar al bingo i per això algunes han continuat jugant tot i la prohibició, fet que ha comportat denúncies” ha explicat Roig.

Publicat el divendres 29 de juny de 2018 a imaginaradio.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada