dijous, 28 de juny del 2018

Enric Roig, proclamat candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa

Este dimecres Enric Roig va ser proclamat candidat a l’alcaldia de Tortosa per a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 per l’Executiva de l’Agrupació Local de Tortosa del PSC, d’acord amb el calendari i el reglament de les eleccions primàries. 

Roig ha estat l’únic candidat que s’ha presentat i la seua candidatura ha comptat amb l’aval del 71,4% dels militants de l’Agrupació Local. 

Al llarg dels dies dels que ha disposat el candidat per aconseguir els avals necessaris per a presentar-se a les primàries, Roig ha contactat i polsat l’opinió dels militants al respecte de l’actual situació política. I ara ho continuarà escoltant als ciutadans i ciutadanes per saber allò que vol la gent del seu candidat, i d’arribar a compromisos amb ells.

Felicitacions a Joan Sabaté pel càrrec de Subdelegat del Govern 

Enric Roig també ha felicitat a Joan Sabaté en nom de tots els militants i ha manifestat la seua satisfacció davant este nomenament. Roig es mostra convençut de què el fet que, un ebrenc amb la trajectòria política de Sabaté siga el representant del govern de Pedro Sánchez a Tarragona "portarà beneficis i millores a un territori que ha estat tradicionalment oblidat per altres governs a l'Estat i a Catalunya".

Publicat el dijous 28 de juny de 2018 a marfanta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada