divendres, 27 de juliol del 2018

El govern de Junts X NO al Consell Comarcal del Baix Ebre no creu que la situació de llistes d’espera de la sanitat pública sigui tan important

El portaveu, Enric Roig, ha posat en valor la bona gestió del grup comarcal del PSC al capdavant del “govern censurat” en l’aprovació definitiva del Compte General de 2017 de l’ens

El plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre del mes de juliol ha rebutjat la proposta presentades pel grup municipal del PSC en que es demanava reduir es llistes d’espera de la sanitat pública. L’equip de govern del PDeCat i els Republicans van votar en contra d’aquesta proposta argumentant que ja s’estan reduint fins a 26 dies d’espera i que tot és culpa de l’aplicació de l’article 155, fet que Roig ja havia advertit a la seva exposició .

En resposta el portaveu socialista, Enric Roig, ha dit “que li preguntin al jove Sr. Joan de 51 anys que porta 6 mesos amb una sonda urinària pendent de que l’operin. I reduir 26 dies sobre temps d’espera de fins a 580 dies ens sembla lògic però del tot insuficient. Potser el que passa és que els interessa més les quimeres independentistes abans que un pla de xoc per solucionar els temps d’espera.” Roig ha reblat que “no voldria creure que per vostès és més important obrir delegacions de Catalunya a l’estranger que l’espera dels pacients.”

Roig, després d’advertir-los “que no tinguin la poca sensibilitat de dir que aquest problema és culpa de l’aplicació de l’article 155, com fan amb tot, amb la Renda Garantida Mínima, amb els bombers, etc. perquè no és així. És un problema que ve de lluny i que el govern independentista no ha volgut solucionar” ha contestat que “ara són vostès els que han aplicat el seu 155 particular tancant el Parlament i deixant Catalunya sense governar fins a l’octubre. Governin ja per a les persones, no per a l’independentisme.”


Enric Roig es mostra molt satisfet per pel resultat del Compte General de l’exercici de 2017 del Consell Comarcal del Baix Ebre

L’aplicació de polítiques d’obtenció de recursos, i de contenció i optimització de la despesa ha fet que es pugui donar un bon servei a la ciutadania de la comarca.

El portaveu del grup comarcal del PSC i ex president del Consell Comarcal del Baix Ebre, d’Enric Roig, ha valorat molt positivament el resultat del compte general de 2017 de l’ens local, que s’ha aprovat definitivament avui al ple del mes de juliol que demostra la bona gestió del grup comarcal del PSC al capdavant del “govern censurat”.

“Aquest resultat mostra que, tot i tractar-se d’un ens amb un pressupost gairebé totalment finalista, amb una correcta i adequada gestió i aplicant polítiques per obtenir recursos, de contenció i d’optimització de la despesa, es pot prestar un gran servei a la ciutadania de la comarca” ha reblat el portaveu socialista, Enric Roig.



Roig lamenta la manca de polítiques de promoció turística del nou govern del Consell Comarcal, que ha amortitzat una plaça d’informador turístic en plena campanya turística a la comarca

El grup comarcal del PSC no ha donat suport, una vegada més, al desestiment dels recursos presentats per la treballadora que prestava els serveis d’informadora turística al Centre d’Interpretació Turística Ebreterra de Deltebre. Per a Roig “és incomprensible i inadmissible que en plena campanya turística a la nostra comarca es pugui amortitzar un a plaça d’informador turístic al Centre Ebreterra.”

“Això demostra la manca de previsió del govern i, sobre tot, la manca de projecte turístic i de desenvolupament econòmic del govern de la presidenta Sandra Zaragoza” ha reblat Roig.



Aprovada la moció presentada pel PSC en nom de Pensions Dignes de l’Ebre per rebutjar la creació d'un producte paneuropeu de pensions individuals

Finalment tots els grups han aprovat per unanimitat, la moció presentada del partit socialista en nom de Pensions Dignes de l’Ebre, en favor d’un sistema de pensions públic i digne.

El portaveu socialista, després reconèixer la feina del col·lectiu, amb qui cada dilluns ens concentrem i compartim els seus neguits i reivindicacions, i saludar als presents a la sala, ha explicat que “des del PSC sempre hem defensat el caràcter públic del sistema de pensions i volem posar de manifest el nostre rebuig a la iniciativa de la Comissió Europea de creació d’un producte que promou plans de pensions individuals, i que entenem com una ofensiva per la privatització de l’actual model públic de pensions.”

“Al PSC considerem que el dret a les pensions i l'accés al Sistema de Seguretat Social s'ha de considerar un dret constitucional i per a això, plantegem mesures destinades a garantir el futur del Sistema Públic de Pensions recuperant el Pacte de Toledo i el diàleg social; aprovant un nou Estatut dels Treballadors; establint una font complementària de finançament de les pensions; garantint el poder adquisitiu de les pensions, i recuperant l'actualització de les mateixes d'acord amb l'IPC” ha explicat Roig en la seva intervenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada