dijous, 26 de juliol del 2018

El PSC de Tortosa denuncia la politització de la XXIIIa edició de la Festa del Renaixement


El Partit Socialista de Tortosa fa un repàs de la XXIII edició del Renaixement, el partit socialista denuncia la politització de la festa per part de l’Ajuntament de Tortosa. A més, insta al consistori municipal a obrir un debat conjuntament amb la ciutadania per tal de redirigir el Renaixement, ja que el PSC tortosí apunta que la festa ha renunciat al seu valor històric.

Durant la valoració del PSC de Tortosa sobre la vint-i-tresena edició del Renaixement ha denunciat el desencant popular per part del sector econòmic i la població. El partit socialista es denuncia un estancament de la festa.

Des del PSC tortosí proposen una ordenança específica de la festa que reculli com ha de funcionar, la revisió de preus d’ordenances, crear una direcció tècnica que es mantingui fora de la política i obrir un debat. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha denunciat que durant la festa hi hagut discriminació ideològica.

Finalment, el partit socialista va denunciar el desaprofitament d’espais del nucli antic de Tortosa com la manca de decoració d’institucions com els Col·legis Reials.

Publicat el dimecres 25 de juliol de 2018 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada