dimarts, 31 de juliol del 2018

El PSC s’absté a l’aprovació de les plurianualitats de les obres d’urbanització de la plaça de la Catedral i del carrer Capellans

Enric Roig ha recordat que únicament es portava a provació la plurianualitat d’aquestes obres, no els projectes

L’Ajuntament ha celebrat avui dilluns un ple extraordinari per portar a aprovació les plurianualitats per les futures obres d’urbanització de la plaça de la Catedral i d’urbanització del carrer Capellans i d’una part de la Costa del Castell, al casc antic de la ciutat.

El grup municipal socialista s’ha abstingut en la votació perquè entén que el govern municipal és qui planifica l’execució de les obres i la seva temporalitat. En aquest sentit, en la seva intervenció, el portaveu del grup, Enric Roig, ha recordat que “al ple d’avui únicament s’aprova la distribució plurianual de la despesa d’aquestes obres, i no els projectes de les mateixes, que ja vans er aprovats pel govern amb anterioritat.”

Recordem que el passat 20 de juliol, el grup socialista va fer una roda de premsa en la que van denunciar l’abandonament del nucli antic i van titllar l’anunci d’una d’aquestes obres com una operació de maquillatge per ocultar el veritable estat d’abandonament i degradació de part del nucli antic, especialment del barri del Castell, una de les parts més importants del Pincat que el govern no ha estat capaç de resoldre encara. A la mateixa roda de premsa, el portaveu socialista va recordar el problema de amb l’habitatge a aquest barri, i va reclamar de nou la creació d’un Pla Local d’Habitatge. (podeu consultar-ho a aquest enllaç: https://roigjustinecessari.blogspot.com/2018/07/la-busca-se-suma-per-sete-any.html)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada