dilluns, 23 de juliol del 2018

Enric Roig, candidat del PSC a Tortosa: “Naltros treballem perquè volem transformar Tortosa”



Enric Roig, va ser escollit fa poques setmanes com a candidat del PSC a les pròximes eleccions municipals a Tortosa. Roig, actual cap del grup municipal del PSC a l’ajuntament considera al respecte, que, “Haver superat el 70% del suport de la militància del partit, significa que a poc a poc he anat guanyant-me la seva confiança”.

Roig ha lloat el fet que els partits facin primàries per escollir els candidats, i presumeix, “De parlar amb tots els militants. De vegades el dia a dia fa que estiguis per altres coses i en la militància d’un partit existeixen diversos graus d’implicació política i fins i tot de preferències, i les primàries són un moment molt bo per agafar el telèfon i quedar per fer un cafè o una xerrada llarga amb els militants, per compartir i rebre els seus neguits, que al cap i a la fi són els primers electors”.

Roig, està satisfet de la seva feina a l’oposició i matisa que, “Estar a l’oposició no consisteix a dir no a tot. És molt dur i s’ha de treballar molt i en això hi ha algun partit que s’equivoca”.

El candidat socialista explica que, “Naltros treballem perquè volem transformar Tortosa i això es pot fer des del govern o des de l’oposició i això que naltros som un partit de govern, que esperem governar i estic convençut que així serà d’aquí a un any”.

En aquest sentit i com a exemple d’aquesta manera de fer, Roig justifica el vot positiu del PSC al projecte d’explotació del nou servei de neteja i recollida de residus de Tortosa. Segons Roig, recorda que es tracta d’una adjudicació del mandat 95-99 renovat pocs anys després i que porta tres anys de pròrroga, “Amb la ciutat deixada i bruta. El govern ens planteja un contracte que entenem que no està malament, ja que d’aquesta manera algun dia podem anar a la remunicipalització i a la vegada ens ha introduït punts que havien estat inclosos en mocions nostres que el mateix govern ens va tombar en ple i que ara ha incorporat. Hem entès que hem de donar el vistiplau, tot i que amb un si crític”.

Per acabar, el candidat socialista va llençar un avís a “Forces polítiques d’esquerres com naltros que no ho veuen així i que pensen que al govern ni aigua i això no és així. Al govern, quan fa una cosa mal feta se li ha de dir que està mal feta, però quan la fa bé, se li ha de dir també que està bé”.

Publicat el divendres 20 de juliol de 2018 a ebredigital.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada