dijous, 12 de juliol del 2018

Els pressupostos participatius de Bítem presentaran únicament les dues propostes aportades pel grup socialista

Les propostes socialistes fan referència a millores en l’espai públic i seran presentades al públic la setmana vinent per procedir posteriorment a la seva votació

El grup municipal del PSC ha estat l’únic que ha presentat propostes per als pressupostos participatius de l’EMD de Bítem que es duran a votació properament. Aquesta és la primera vegada que es fan pressupostos participatius i, per aquest motiu, les propostes no eren obertes a la ciutadania sinó que havien d’estar proposades pels diferents grups polítics.

En aquest sentit les dues úniques propostes presentades han estat les del grup socialista. La portaveu, Tere Castellà, ha explicat quines són aquestes propostes. “Una consisteix en arreglar el parc infantil que es troba al consultori i canviar el seu accés per a que, a diferència d’ara, sigui a través d’un carrer amb poc trànsit; i la segona és per arranjar les escales de la Travessia al carrer Alcolea de manera que siguin més accessibles ja que actualment tenen diferents alçades i dificulten el seu ús.”

Castellà ha defensat aquestes propostes entenent que “han estat fetes per veïns i veïnes que se’ns han adreçat per demanar-nos solucions a les seves inquietuds.” Els pressupostos participatius compten amb una partida de 20.000 € i les propostes a votar seran presentades en públic la setmana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada